Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 7 september, 2022 - 15:07Uppdaterad: onsdag, 7 september, 2022 - 15:12

Mariana Olofsson ny på Röda Korset

Röda Korsets Mariehamnsavdelning har anställt Mariana Olofsson till ny verksamhetsledare på 80 procent från och med 1 oktober.

Styrelseordföranden Roger Jansson skriver i ett pressmeddelande att avdelningens verksamhet befinner sig i ett nytt utvecklingsskede där särskilt omsorgen om de äldres sociala samvaro kommer att kräva utvecklade och nya insatser, och styrelsen tycker det blir mycket värdefullt att dra nytta av Mariana Olofssons breda erfarenheter och kunnande.

Mariana Olofsson har bland annat jobbat inom det internationella Röda Korset i Genève i många år, och efter att ha jobbat med film och musik i USA i 13 år flyttade hon hem till Åland 2012. Här har hon bland annat jobbat som språklärare, programledare på Ålands Radio och i utvecklings- och kundtjänstuppgifter på Ålandsbanken och Ålands landskapsregering.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »