Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 2 juni, 2010 - 16:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Många valmöjligheter för<br>bredband på Åland

Fler valmöjligheter när det gäller leverantörer av fast bredband efterlystes på Ålands telefonandelslags bolagsstämma i slutet av maj. Flera deltagare menade att Ålands telefonandelslag diskriminerar andra internetleverantörer genom att ta ett för högt pris för rätten att använda Ålcoms och telefonandelslagets fasta bredbandsnät. Stefan Olofsson som är VD för Ålands telefonandelslag håller inte med om att man diskriminerar andra internetleverantörer. -Vem som helst kan starta ett bolag och erbjuda bredband över vårat nät och i dagsläget har vi tre operatörer när det gäller fast bredband, Ålcom, Sonera och Elisa.Det säger Stefan Olofsson.När det gäller mobilt bredband är det möjligt att anlita Ålands Mobiltelefon, Sonera, Elisa och DNA för åländska kunder,

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »