Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 16 september, 2021 - 11:12Uppdaterad: torsdag, 16 september, 2021 - 12:45

Många böter i trafiken

Polisen har bötfällt en hel del trafikanter under de senaste dagarna som en följd av den intensifierade trafikövervakningen som pågår just nu.

Polisen har haft kontroller på olika håll i landskapet och totalt har 42 förare fått böter under de tre senaste dagarna. De flesta böteslappar som delats ut har varit på grund av att fordonsförare kört för hårt.

Under den intensifierade trafikövervakningen läggs också vikt vid att kontrollera skicken på fordonens däck. Polisen påpekar det är viktigt att ha däck som är godkända nu när höstvädret är på inkommande.

Under nästa vecka övervakar polisen framför allt mopeders konstruktion och skick och föräldrar uppmanas att gärna kontrollera sina ungdomars mopeder.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »