Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 29 juni, 2021 - 06:03Uppdaterad: tisdag, 29 juni, 2021 - 11:18
  • Supporterföreningen Grönvitts ordförande Ann Forsbom-Greiff säger att det just nu är viktigt att supportrarna stöder IFK. Arkivfoto: Malin Henriksson.

"Man stöder sitt lag i med- och motgång"

IFK Mariehamns fotbollsherrar är just nu inne i en svacka på sex raka matcher med förlust, efter att man inledde säsongen med två raka vinster.

Supporterföreningen Grönvitts ordförande Ann Forsbom-Greiff säger att det just nu är viktigt att supportrarna stöder IFK.

- En supporter stöder sitt lag i både med- och motgång, säger hon.

Hon tycker att det inte är upp supporterföreningen att fundera på hur IFK ska kunna vända den dystra trenden, utan att man ska stötta spelarna och tränarna.

Nya Ålands sportredaktör Linn Ekebom säger att den senaste tidens resultat rör upp känslor och hon förstår att det kommit kritik i sociala medier. Hon tycker att det är dags för någon slags förändring, men att det inte behöver betyda att man ska sparka någon.

Ålands Radio har varit i kontakt med klubbdirektör Peter Mattsson, som i detta skede av säsongen avböjer att intervjuas om säsongsinledningen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »