Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 2 april, 2024 - 15:37Uppdaterad: tisdag, 2 april, 2024 - 17:24

Lotta Berner-Sjölund lämnar Visit Åland – blir försäljningsdirektör på Eckerölinjen

Visit Ålands vd Lotta Berner-Sjölund lämnar sin post, skriver hon i ett pressmeddelande under tisdagseftermiddagen.  

“Jag har verkligen trivts så det var med kluvna känslor jag meddelade om mitt beslut”, skriver hon.  

Styrelsen för Visit Åland och Lotta Berner-Sjölund har kommit överens om att hennes arbete fortsätter över sommaren, för att få till en så smidig överlämning som möjligt. Styrelsen har tillsatt en intern rekryteringsgrupp för vd-tjänsten och föreningens medlemmar får mer information på årsmötet imorgon onsdag. Berner-Sjölund har fungerat som vd för visit Åland i tio år och senare under tisdagen kom beskedet att hon börjar som försäljningsdirektör på Eckerölinjen.  

“Det är oerhört glädjande att få välkomna Lotta till Eckerölinjen. Lottas gedigna kunskap och breda erfarenhet inom turism- och resebranschen kommer att bidra till vårt strategiska arbete”, säger Eckerölinjens marknadsdirektör Maria Hellman-Aarnio i ett pressmeddelande.  

Uppdaterad med information om att Berner-Sjölund går till Eckerölinjen. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »