Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 7 februari, 2011 - 12:05Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Läsplattor testas på Åland

Hufvudstadsbladets läsplatteprojekt där tiotals åländska prenumeranter får byta ut sin papperstidning mot att få sin tidning överförd till en läsplatta i några månader är försenat men framskrider. Det berättar projektledare Lotta Holm på Hufvudstadsbladet. Projektet skulle ha startat redan i november men har på grund av tekniska skäl försenats. När projektet kommer att dra igång och de utvalda ålänningarna får sina läsplattor kan Lotta Holm inte svara på, men hon hoppas på en projektstart inom en snar framtid. Åland är Hufvudstadsbladets mest utmanande område när det gäller distribution och får därför fungera som testområde för läsplatteprojektet. En annan orsak till att Åland valts ut som testområde är att söndagsutdelningen av Hufvudstadsbladet till de åländska hushållen för en tid sedan drogs in.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »