Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 9 augusti, 2023 - 06:01Uppdaterad: onsdag, 9 augusti, 2023 - 09:47
  • Matilda Nordberg, kulturproducent i Mariehamns stad. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle. Foto: Anton Jordås.
  • Elin Manselin. Foto: Tomas Tornefjell.
  • Sheyda Shafiei och Graham Robins. Foto: Tomas Tornefjell.

Kulturnatten på fredag bjuder på varierat program

På fredag är det dags för årets upplaga av Kulturnatten och som vanligt bjuds det på ett stort och varierat program i Mariehamn.

På stadsbiblioteket kan man till exempel träffa författaren Jenny Bicho som har skrivit bokserien om Vilde och käpphästarna.  

– Det blir också en workshop där barnen får tillverka en prisrosett och hoppa en bana med sina käpphästar, säger Matilda Nordberg som är kulturproducent i Mariehamns stad.  

Inom ramen för Katrina Kammarmusik bjuds det på en barnkonsert i Alandica med tonsättaren Britta Byströms verk Inte nudda golv. 

– Det är en konsert som passar för barn i alla åldrar och även för vuxna som har barnasinnet kvar, säger Elin Manselin som är konferencier under konserten.

På Ålands kulturhistoriska museum och Ålands konstmuseum kan man bland annat ta del av utställningar, pyssla och få veta mer om Mariehamns strategiklubbs verksamhet. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »