Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 12 augusti, 2019 - 13:14

Körde mopedbil med för många passagerare

Under natten till måndag stoppade en polispatrull en mopedbil i Saltvik i Ödkarby som hade en person för mycket som passagerare.

Vid kontroll av förarens körrätt noterade att körkortsklassen inte räckte till för att framföra denna typ av fordon. Böter delgavs och körrätt drogs in tills vidare. Passageraren som inte hade rum att sitt i fordonet delgavs böter då denne inte haft bälte på sig under färden.

Polisen har även övervakat allmän ordning och säkerhet. En person som bosatt sig i ett allmänt omklädningsrum i Mariehamn avhystes under natten.

En personbilsförare körde vidare utan att stanna vid Skillnadsgatan och Ålandsvägen trots att där är stopplikt. Föraren delgavs 12 dagsböter. En en annan förare noterades i samma korsning hålla mobiltelefonen i handen då personen framförde sitt fordon och delgavs böter.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »