Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 23 februari, 2018 - 11:18Uppdaterad: fredag, 23 februari, 2018 - 16:21
  • Ålands köp och sälj är landskapets största Facebooksida. Skärmklipp.

"Köp och sälj-admin" rädd för påhopp

Den största åländska Facebooksidan Ålands köp och sälj är uppmärksammad.

Nickann Mattsson är en av administratörerna bakom Facebookgruppen och hon vill vara anonym. Hon heter egentligen något annat. Orsaken är att hon inte vill utsätta varken sig själv eller släktingar för påhopp av frusterade medlemmar från gruppen.

- Det har hänt att det har varit hårda ord som inte har varit så bekväma att ta bland folk. Det är helt oacceptabelt när man inte klarar av att skilja Ålands köp och sälj och admin från privatlivet, säger Nickann Mattsson.

Gruppen startade i slutet av juli 2011 och sedan dess har antalet medlemmar stadigt ökat. I dag är det drygt 17.500 personer som är med i gruppen som köper och säljer begagnade varor. Men en av administratörerna väljer alltså att ha skyddad identitet i gruppen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »