Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 23 februari, 2024 - 10:58Uppdaterad: fredag, 23 februari, 2024 - 14:57
  • Linus, Therese och Nettan. Foto: Peter Grönholm

Klubbhuset Pelaren fick högsta betyg av takorganisationen

Klubbhuset Pelaren har genomgått en ackrediteringsprocess, alltså en granskning av kvaliteten på verksamheten, och har fått med beröm godkänt. 

– Det finns tre nivåer på godkänt och vi fick den högsta vilket betyder att vi har vår verksamhet ackrediterat för tre år utan att det behöver göras någon uppföljning, säger klubbhuschef Linus Åkerholm

De två nivåerna under innebär ackreditering för ett år med uppföljning eller för tre år med uppföljning. Det är klubbhusmodellens internationella takorganisation Clubhouse International som har hand om ackrediteringen. 

– Det finns ett antal riktlinjer som man ska följa och ackrediteringsprocessen har tittat på hur väl vi följer andan i klubbhusmodellen och där fick vi alltså högsta betyg, säger Linus Åkerholm. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »