Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 18 juni, 2021 - 15:49Uppdaterad: fredag, 18 juni, 2021 - 17:23
  • Rockoff arrangeras i juli, hur det blir med nattklubbarna är ännu oklart. Arkivfoto

Klartecken för Rockoff-oklart för nattklubbarna

Festivalen Rockoff kommer att anordnas på torget i Mariehamn 23-31 juli.

Efter att landskapsregeringen lättat på restriktionerna gällande offentliga tillställningar står det nu klart att festivalen blir av.

- Vi har ju faktiskt aldrig ställt in årets festival utan trott på att läget skulle normaliseras. Vi blev jätteglada när man nu går i den här riktningen, säger arrangören Dennis Jansson.
Jansson berättar att man siktar på en späckad niodagars festival men att evenemanget inte blir som det alltid har varit.

- Vi kommer naturligtvis följa anvisningarna och det kommer att bli ett luftigare område som känns mer öppet än vad vi har haft förut.

Ålands radio har även varit i kontakt med Ann-Louise Djupsund, vd på hotell Arkipelag, och de väntar på regeringens beslut angående förplägnadsrörelser som väntas komma nästa vecka innan de kan uttala sig om öppettider.
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »