Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 8 december, 2021 - 11:31Uppdaterad: onsdag, 8 december, 2021 - 12:56

Kiuru och Löfström i möte

Riksdagsedamot Mats Löfström och social- och hälsovårdsminister Krista Kiuru (Sdp) hade i går tisdag ett möte om bland annat de restaurangrestriktioner som sedan i söndags gäller även på Åland, detta mot landskapsregeringens vilja.

Löfström tog upp att man från Ålands sida inte upplever att man behandlats rättvist.

-Med Krista hade vi ett bra och ärligt samtal om de problem som funnits mellan Åland och social- och hälsovårdsministeriet. Vi var helt överens om att det inte är till någons nytta att det blir onödiga problem. Alla samtal som inte för en bakåt, för en framåt och vi kom överens om att vi behöver tala oftare om dessa saker. Dessutom sa jag att det skulle vara väldigt bra om hon kunde komma och besöka Åland. Jag tror det skulle vara bra och vårt samtal var bra, skriver Löfström i ett inlägg på sociala medier.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »