Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 9 januari, 2019 - 11:34Uppdaterad: torsdag, 10 januari, 2019 - 10:38
  • Katarina Dahlman och Clas Öfverström. Foto: Tomas Tornefjell.

Katarina Dahlman föreslås bli omsorgsdirektör

Ålands omsorgsförbunds styrelse föreslår att Katarina Dahlman ska utses till ny omsorgsdirektör.

Dahlman, som förnärvarande är verksam som förbundsdirektör för Oasen boende- och servicecenter i Jomala, har handplockats av omsorgsförbundets styrelse. Enligt ordförande Clas Öfverström föreslår man att Dahlman ska få ett extra lönetillägg eftersom det kommer att krävas en stor arbetsinsats. Om fullmäktige säger ja till Dahlman så får hon en grundlön på 7500 euro per månad. De två första åren får hon även ett extra tillägg på 2000 euro per månad.

Katarina Dahlman säger att hon ser fram emot sin nya utmaning, men att det är lite blandande känslor eftersom hon trivs väldigt bra med sitt nuvarande jobb på Oasen.

- Jag tycker också att det är tråkigt att personalen på Oasen inte fick besked direkt av mig eftersom Ålandstidningen gick ut med detta innan det var officiellt, säger Katarina Dahlman.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »