Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 4 oktober, 2019 - 06:37Uppdaterad: fredag, 4 oktober, 2019 - 10:40
  • Maryette Karring fortsätter som ÅU:s flickkoordinator. Arkivbild.

Karring fortsätter som flickkoordinator

Maryette Karring fortsätter som flickkoordinator för Åland United. Flickkoordinatorn är ansvarspersonen för kontakter och samordning av alla flickor som spelar fotboll inom Åland Uniteds ägarföreningar.

I rollen ansvarar Karring bland annat för kontakten med alla föreningar, samt ledarna i alla lag där det spelar flickor. Under det här året har det hållits separata samlingar för olika åldersklasser inom föreningar, mellan föreningar eller inom regioner. Besök och inspirationsträffar med ÅUs A-lagsspelare har ordnats och även målvaktsträningar har hållits. Dessutom var hon med i olika fotbollsskolor och hade ett stort ansvar kring sommarens Annica Sjölund Summer Camp. Maryette Karrings uppgift är i stort att understöda de klubbar som vill ha hjälp med fotbollsverksamhet för flickor i den mån hon kan utgående från värdklubbarnas önskemål.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »