Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 21 september, 2022 - 09:29Uppdaterad: onsdag, 21 september, 2022 - 11:47
  • Malin Jingstål blir ny vice vd på Ömsen. Foto: Ömsen

Jingstål ny vice vd på Ömsen

Malin Jingstål har utsetts till ställföreträdande vd för Ömsen och får titeln vice vd. Tidigare i år blev hon utsedd till operativ chef för försäkringsverksamheten samt medlem i ledningsgruppen för Ömsen.

- Jag ser fram emot att få ytterligare en roll i Ömsen som sedan jag började 2011 har utvecklats enormt mycket, säger Malin Jingstål i ett pressmeddelande.

I Ömsens ledningsgrupp ingår vd Thomas Lundberg, vice vd och operativa chefen Malin Jingstål, ekonomidirektören Malin Skogberg, skadechefen Robert Knahpe, försäljningschefen Stefan Boman och chefsjuristen Maria Jansson.
- Vi har nu en förändrad och delvis ny ledningsgrupp med ny kompetens som dessutom består av hälften män och hälften kvinnor. Det är också en blandning av nya resurser och personer med lång erfarenhet av bolaget, säger Thomas Lundberg i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »