Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 8 december, 2010 - 11:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Jakt på misstänkt våldtäktsman

Polisen fortsätter sina spaningar efter den man som i måndags kväll våldtog en ung kvinna i närheten av Nabbens småbåtshamn i Mariehamn. -Vi vet inte exakt vem mannen är, men vi vet en del om honom, säger kommissarie Olof Lindqvist. Brottet skedde mellan klockan 21 och 22 i måndags. Kvinnan tvingades in i en bil i närheten i Ålandsbanken i Strandnäs och kördes via Hindersböle till vägen ner till Nabbens småbåtshamn där övergreppet skedde. -Offret och gärningsmannen kände inte varandra, säger Olof Lindqvist. Polisen vill komma i kontakt med en ung man som var på väg från småbåtshamnen efter att övergreppet skedde och bilen med mannen och den unga kvinnan lämnat platsen. Polisen efterlyser också vittnesmål från andra som kan ha gjort iakttagelser i närheten av Ålandsbanken i Strandnäs eller på vägen därifrån ner till Nabben.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »