Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 10 januari, 2019 - 14:07Uppdaterad: torsdag, 10 januari, 2019 - 14:09
  • Ännu finns inga svar om stormen kommer påverka elpriserna i framtiden och om kunder som har varit utan ström kommer kompenseras. Foto: Axel Eriksson.

Inget svar om framtidens elpriser

Just nu lägger vi all energi på att få upp elnätet, det kommer ta ett tag innan Ålands Elandelslag tittar på priser och annat.

Det svarar Ålands Elandelslags styrelseordförande Johan Helin på frågan om hur stormens efterdyningar kommer att påverka elpriserna i framtiden och om de kunder som varit länge utan ström kommer att kompenseras på något sätt.

- Jag förstår att det finns frågor, men det är för tidigt att svara på dessa frågor, så vi får återkomma, säger Helin. Ålands Radio har tidigare även ställt frågan om elpriser och kompensation till elandelslagets vd David Karlsson som inte heller har kunnat ge något besked.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »