Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 2 januari, 2019 - 21:12Uppdaterad: torsdag, 3 januari, 2019 - 09:50

Info till saltvikare

Saltvik har under hela dagen haft stora problem med mobilnätet och kommunens telefonväxel har varit ur funktion, även mobiltelefonerna har varit svåra att nå.

Vid Sunnanberg äldreboende har allt fungerat för klienterna tack vare reservkraft och hemtjänsten har varit ut med mat och besök till de äldre enligt plan. Största delen av hushållen är ännu utan el och om det är någon som behöver värme för natten erbjuder Sunnanberg vårdhem värme, varma drycker och gemenskap. Det är möjligt att ta med egen madrass och filtar. Kontaktnummer till Sunnanberg är ikväll 0457 522 1631. Daghemmen har varit stängda idag. Om strömmen kommer tillbaka håller daghemmen öppet imorgon, i annat fall försöker kommunen ordna en alternativ plats att vara på. Närmare information om detta fås imorgon bitti från respektive daghem. För övrigt uppmanas invånare att ta hand om varandra samt att inte använda vatten i onödan, då det belastar avloppsnätet.

Kommundirektören nås på telefon: 0457 5244 049.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »