Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 6 januari, 2019 - 10:48

Info från Hammarland söndag

Hammarlands kommun meddelar att Näfsby skola har haft el sedan i fredaga kväll vilket betyder att Näfsby skola, daghemmet Klaralund, daghemmet Björkdungen och lärarbostäderna har el.

Uppvärmningen av byggnaderna har kontrollerats och de håller på att få normal inomhustemperatur. Föräldrar till barn i skola kan för säkerhets skull ordna med att barnen har varma kläder.

Hammarlands kommun ordnar fortsättningsvis nödnattkvarter till personer som behöver det. Möjlighet att ordna dusch och utrymmen att värma sig kan också ordnas. Vid behov ta kontakt med Hammargården på telefon 36259 eller kommundirektör Kurt Carlsson på 040 568 9479.

Flera byar i Hammarland väntar ännu på el i kommunen. Många i de här byarna har ordnat annat boende och många har möjlighet att värma sin byggnad utan el. Den som har kallt i byggnaden uppmanas söka hjälp.

Diakonin i Hammarlands församling fortsätter erbjuda mat i Catharinahemmet till alla som vill ha. I dag bjuder Diakonin på rådjursstek, korvsoppa, bärkräm, smörgåsar, kaffe och kakor.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »