Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 6 juli, 2020 - 09:17Uppdaterad: måndag, 6 juli, 2020 - 09:18
  • Flera fick böter under polisens trafikövervakning. Foto: Ida Jansson.

Inbrott på restaurang i Mariehamn

Polisen utreder ett inbrott i en restaurangfastighet i Mariehamn.

Inbrottet har ägt rum i slutet av förra veckan och utreds nu som stöld och polisen har genomfört en brottsplatsundersökning.

Utöver det här fick flera fordonsförare böter för trafikförseelser under fredagen. Polisens trafikövervakning resulterade i totalt tio stycken böter. I Mariehamn försökte en personbilsförare backa ut ur en parkeringsficka på Nygatan med telefonen i handen mot örat och fick böter om 100 euro. Utöver det här fick totalt nio bilförare böter då de inte stannat vid stoppskylten på Skillnadsgatan.

En till förare fick böter efter att ha kört bil med mobiltelefon mot örat på Nya Godbyvägen. Polisen meddelar att 100 euro ges normalt i böter men i detta fall visade det sig att fordonskombinationen var för tung, därför fick föraren även dagsböter för olovlig körning. Utöver det här visade det sig att släpet var obesiktat sedan 10 år och belades med körförbud.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »