Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 7 april, 2022 - 11:43Uppdaterad: torsdag, 7 april, 2022 - 17:28

IFK värvar ny anfallare

Den nigerianske anfallaren John Owoeri sällar sig till IFK Mariehamn för säsongen 2022, meddelar klubbdirektör Peter Mattsson.

- John är en mycket rutinerad och erfaren fotbollsspelare och hans främsta kännetecken är hans snabbhet. Han kommer att träna med laget redan i dag, torsdag, och vi har stora förväntningar på att han ska hålla en hög nivå, efter att ha spelat som proffs i bland annat Kina de senaste fem åren, skriver Peter Mattsson.

Den 35-årige Owoeri har även spelat med klubbar i Nederländerna och Egypten. Från 2013 spelade han i Sverige med Åtvidabergs FF, och 2016 vann han den allsvenska skytteligan med BK Häcken, med 17 fullträffar.

- Jag är mycket glad över att vara här och vill tacka min vän Mohammed Abubakari för att han rekommenderat mig till klubben, och jag lovar alla supportrar att jag ska göra mitt bästa för laget, säger John Owoeri.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »