• Det blev platt fall för IFK idag. Bilden är från en tidigare hemmamatch.
Nyhetsnotisen i ljudformat
Publicerad: lördag, 19 oktober, 2019 - 17:24, uppdaterad: lördag, 19 oktober, 2019 - 18:02

IFK hockey föll mot Bålsta

Det började så bra för IFK Mariehamn med ledning med 3-0 en bit in i andra perioden i ishockeyns division 3 i hemmamatchen mot Bålsta, men det slutade med förlust med 5-8.

I den första periodens slutskede gjorde IFK två mål i numerärt underläge genom Andreas Stenberg och Niklas Kerwien. I början av den andra ökade Carl-Erik Nyqvist på till 3-0, men sen tog det roliga slut. Gästerna Bålsta gjorde två snabba mål och tränaren Kenneth Westerback tog timeout. Men det hjälpte föga, innan perioden var slut hade Bålsta gjort ytterligare två mål.

Efter dryga fem minuter i den tredje perioden gav Pontus Nylén IFK hopp igen när han kvitterade till 4-4, men Bålsta svarade med att göra tre mål på raken. Nylén gjorde sitt andra mål för dagen när han reducerade till 5-7 och sen kom det sista målet i slutsekunderna.
IFK ligger nu sist i tabellen med 3 poäng på fem matcher. Imorgon väntar en ny hemmamatch för IFK och då är det IK Waxholm som kommer på besök till Islandia.

Fler Nyheter

Bilbrand i Hammarland troligen anlagd

Någon gång mellan den 9 och 14 januari förstördes en bil i en brand i Hammarland.

Polisen söker vittnen till farlig trafikincident

Nyhetsnotisen i ljudformat:
Polisen söker vittnen gällande grovt äventyrande av trafiksäkerheten på Lemlandsvägen i Knutsboda vid 23-tiden på kvällen.

Villkorligt fängelse för grov stöld

Nyhetsnotisen i ljudformat:
En 39-årig man har av tingsrätten dömts till sex månaders villkorligt fängelse för grov stöld, skadegörelse och besittningsintrång.

Häggblom invald i regionkommittén

Nyhetsnotisen i ljudformat:
Lagtingsledamot Bert Häggblom(Ob) har blivit utsedd till Ålands ordinrie ledamot i Regionkommittén inom EU.

Lindvall ny assistent till Löfström

Mats Löfström:
Emma Lindvall blir ny riksdagsassistent för riksdagsledamot Mats Löfström. Lindvall är hemma från Saltvik och studerar för tillfället handelsrätt vid Svenska Handelshögskolan i Helsingfors.

Praxis styr hur lagtinget hanterar fullmakter

Susanne Eriksson och Conny Nyholm:
Det är praxis, det vill säga hur man brukar göra, som styr hur lagtinget beviljar eller inte beviljar fullmakter till regeringen.

Snöbristen sparar pengar för kommunerna

Dan Vik och Stefan Nordas:
Den snöfattiga vintern sparar pengar för kommunerna.

Många vill bli klubbdirektör

Nyhetsnotisen i ljudformat:
Hittills har 13 personer sökt tjänsten som ny klubbdirektör för Ålands golfklubb efter Åsa Nordström. Ansökningstiden går ut vid midnatt i dag.

Barnet oskadat efter olycka

Barnet som satt i barnvagn i går då en bil körde på den i centrum av Mariehamn är oskadat, det uppger man från ÅHS akuten.