Publicerad: måndag, 9 december, 2019 - 12:59Uppdaterad: måndag, 9 december, 2019 - 17:33

IFK har en ny fystränare

IFK Mariehamn har skrivit avtal med Nils Lindgren att bli assisterande tränare med inriktning på fysdelen, så Lindgren ersätter den tidigare fys- och rehabtränaren Kristoffer Weckström.

Nils Lindgren är 33 år och hemmahörande från Stockholm. Han har en gedigen utbildning som fotbollstränare samt en naprapatexamen och ett flertal utbildningar inom idrottsfysik och liknande. Dessutom har han UEFAs A – tränarlicens. Huvudtränaren Lukas Syberyjski och Nils Lindgren har arbetat tillsammans tidigare när de under fyra år mellan 2014-2017 var tränarkollegor inom AIK.

- Jag är oerhört nöjd med att vi nu har hela tränarstaben komplett inför kommande säsong och kan inleda försäsongsträningen med dessa rekryteringar bakom oss. Vi får en fin blandning av kontinuitet och nytänk i tränarstaben inför kommande säsong. Lukas och Nils har jobbat ihop tidigare och det säkerställer att vi vet vad vi får i Nils och att deras samarbete kommer löpa på bra. Vi är riktigt nöjda med den kombination som vi nu har skapat i tränarstaben, kommenterar klubbdirektören Peter Mattsson.
Sedan tidigare är det klart att både Daniel Norrmén fortsätter som assisterande tränare och Johan Sundman som målvaktstränare.