Publicerad: onsdag, 1 juli, 2020 - 21:14Uppdaterad: torsdag, 2 juli, 2020 - 10:12

IFK förlorade i ligapremiären

IFK Mariehamn förlorade onsdagens ligapremiär mot Tammerforslaget Ilves med 4-3.

IFK tog ledningen i den 21:a minuten genom mål av Albion Ademi, vilket också var resultatet i halvtid.

I den andra halvleken kvitterade Ilves i den 51:a minuten. Elva minuter senare tog IFK ledningen genom ett självmål av en Ilvesspelare, men hemmalaget gjorde därefter två snabba mål. Ilves gick upp i en 4-2 ledning i den 80:e minuten och kort efter det hade IFK:s Akseli Pelvas en fin chipp, som dock tog i stolpen.

Den egna produkten Joel Karlström reducerade på stopptid till 4-3, men närmare än så kom inte IFK.

IFK:s nästa ligamatch är den 8 juli, då FC Honka kommer på besök till WHA.