Publicerad: lördag, 14 augusti, 2021 - 21:26

IFK förlorade i damernas division 3

IFK Mariehamn förlorade med 2-6 mot RaiFu i damernas division 3 på lördagen.

IFK tog ledningen i den 23:e minuten genom Åland United-lånet Karen Reyes och Cajsa Kronström utökade till 2-0 efter 25 minuter. Minuten senare reducerade RaiFu och i halvtid var ställningen 3-2 till bortalaget från Reso. I den andra halvleken stod RaiFu för tre mål och matchen slutade 2-6.

IFK ligger åtta i damernas division 3, men har en match mindre spelad än Pargas IF som ligger sjua med samma poäng som IFK, men med bättre målskillnad. IFK:s nästa match är den 21 augusti då man beger sig till Björneborg för att möta MuSa.