Publicerad: lördag, 1 augusti, 2020 - 21:16Uppdaterad: lördag, 1 augusti, 2020 - 22:00
  • Albion Ademi gjorde mål på straff när IFK förlorade med 2-1 mot FC Inter. Bilden är från en match tidigare under säsongen. Foto: Victor Enberg

IFK förlorade i Åbo

IFK förlorade lördagskvällens bortamatch mot Åbolaget FC Inter med 2-1.

Inter tog ledningen efter en halvtimme genom Timo Furuholm och 1-0 var också ställningen i halvtid. IFK:s Albion Ademi kvitterade på straff i den 82:a minuten, efter att Rick Ketting, som inför säsongen lämnade IFK för Inter, fällt Akseli Pelvas. Inter återtog snabbt ledningen när Timo Furuholm genom sitt andra mål för matchen gjorde 2-1 84:e minuten, vilket också blev slutresultatet. På onsdag har IFK chans till revansch då man igen möter FC Inter, då på hemmaplan i Mariehamn.