Publicerad: lördag, 20 maj, 2017 - 17:31

IFK dam tog första segern

IFK Mariehamns damer vann för första gången i årets division 3 när jumbon Knivsta besegrades med 2-1 på WHA:s konstgräs.

Men det var gästerna som tog ledningen i slutet av den första halvleken efter en hörna. Drygt 15 minuter in i den andra halvleken fick Melanie Karring ett friläge, rundade målvakten och slog in bollen i öppet mål. Fem minuter senare fick IFK en frispark i bra läge en bit utanför straffområdet och Maryette Karring slog den ribba in, vilket kom att bli segermålet.

IFK har nu fyra poäng efter lika många matcher och ligger på sjunde plats i tabellen.