Publicerad: söndag, 9 augusti, 2020 - 17:19Uppdaterad: söndag, 9 augusti, 2020 - 17:19

IFK dam upp i serieledning

IFK Mariehamns damer slog AC Himmeli med 6-2 på hemmaplan under lördagen.

Det var gästerna som tog ledningen i den 21:a minuten, ett resultat som stod sig till halvtid. Andra halvlek blev ett riktigt målkalas, Alva Kahnberg kvitterade för hemmalaget i den 64:e minuten och bara sju minuter senare hade Kahnberg gjort ytterligare två mål och fullbordat ett hattrick. Övriga målskyttar för IFK var Julia Andersson, Louise Andersson och Ronja Eklund.

Segern innebär att IFK nu toppar tabellen i finska division 3 med nio poäng efter fyra spelade omgångar.