Publicerad: lördag, 12 juni, 2021 - 19:36

IFK dam förlorade premiärmatchen

IFK Mariehamns fotbollsdamer förlorade lördagens premiärmatch borta mot Pargas IF i division med 2-4.

IFK gjorde 1-0 i matchminut 12 genom Tilda Engström. En kvart senare gjorde hon sitt andra mål och i halvtid var resultatet 2-1 till IFK. Målskytt för PIF var Tanja Hautaviita.

I andra halvlek kvitterade PIF i den 75:e minuten genom Emma Le Grand, som också utökade ledningen till 2-3 sju minuter senare. Michelle Ekholm fastställde slutresultatet till 2-4 strax innan slutsignalen.

IFK:s nästa match är den 19 juni, då TuTo kommer på besök till WHA.