Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 3 december, 2019 - 06:21Uppdaterad: tisdag, 3 december, 2019 - 17:18
  • Idrottskonsulent Josefine Gustafsson och Petronella Wester, producent, ser till att det blir Idrottsgala. Foto: Owe Sjöblom

Idrottsgalan flyttar till Alandica

Idrottsgalan byter lokal och hålls i Alandica den 25 januari nästa år. Galan har under många år arrangerats i Idrottsgården.

- Ålands idrott fyller 25 år och det här är ett av sätten som vi firar på, säger Josefine Gustafsson, som ansvarar för Idrottsgalan.
Flytten innebär att programmet blir annorlunda mot vad det varit tidigare år. Gästerna får först äta middag i foajén och då hålls ett par prisutdelningar. Klockan 21.00 börjar programmet i stora salen och då delas huvuddelen av priserna ut och det bjuds på underhållning.

- Jag håller på med programmet och det blir lokala artister som uppträder och så är det Mark Levengood som är konferencier, säger Petronella Wester, producent för galan.
Nomineringarna till de olika kategorierna meddelas den 18 december.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »