Publicerad: söndag, 8 september, 2019 - 12:14
  • Isac Holmström vid en tävling i somras. Arkivfoto

Holmström tvåa i UVK-rullen

Igår lördag kördes UVK-rullen, ett lopp på rullskidor över 48 kilometer där ett antal ålänningar var med.

Loppet kördes en bit utanför Uppsala och Isac Holmström kom på andra plats, 50 sekunder efter segraren Tom Fahlén, Landsbro IF, som kom i mål efter 1.51,33. Jerry Danielsson kom på åttonde plats och han var drygt fyra minuter efter segraren.

Dessutom var Marcus Englund, 34:e, Lennart Holmström 46:e och Tommy Danielsson, 84:e, med i loppet som hade 117 rullskidåkare som tog sig i mål.