Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 19 februari, 2010 - 06:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

Hetsig debatt på s-möte om golf

Det blev en hetsig diskussion när socialdemokraterna i går kväll diskuterade golffrågan på partiets medlemsmöte i Godby. Representanter för både förespråkare och motståndare till en golfbana på Stornäset var inbjudna för att ge sina argument i frågan. Anna-Linnea Rundberg från föreningen Stornäsets vänner menade att det inte går att bygga en golfbana utan att förstöra värdefulla naturområden i området. Men Mats Wahlin, som är styrelsemedlem i Ålands golfklubb, höll inte med. Han och golflubben tycker att Stornäset är den bästa platsen för en ny golfbana på Åland. -Det behövs en ny golfbana för att utveckla golfturismen. Vi tror att det går att bygga en bana utan att förstöra miljön vid Stornäset, säger Mats Wahlin. Socialdemokraterna ska besluta om partiets linje i fråga på nästa styrelsemöte.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »