Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 20 mars, 2020 - 13:31Uppdaterad: fredag, 20 mars, 2020 - 15:04
  • Kjell Mattsson, vd för Byggfirma Hans Mattsson Ab. Arkivfoto: Ulf Weman.

”Hävning av kontrakt är olagligt”

Beslutet från byggnadskommittén för Samlingshuset i Jomala att häva kontraktet är olagligt. Det skriver Kjell Mattsson, vd för Byggfirma Hans Mattsson Ab, i ett meddelande till Ålands Radio.

Mattsson skriver vidare att han aldrig brukar kommentera pågående projekt som innehåller affärshemligheter. Men han konstaterar att byggnadskommitténs förfarande och beslut saknar all grund och är olagligt. Mattsson skriver också att beslutet inte kan träda i kraft och att det även finns normal besvärstid.

Kjell Mattsson tycker dessutom att det är anmärkningsvärt att en myndighet utför sådana här åtgärder när företagen har fullt upp med att hitta lösningar på problematiken som uppstått till följd av coronaviruset.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »