Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 12 februari, 2024 - 09:50Uppdaterad: måndag, 12 februari, 2024 - 12:57

HÅ startar utbildning på distans för första gången

Högskolan på Åland startar för första gången en utbildning helt på distans när 20 platser erbjuds inom företagsekonomi från höstterminen i år. 

– Vi har under många år sett en stor efterfrågan på platser på företagsekonomiprogrammet och därför känns det bra att kunna erbjuda 20 platser extra i höst och dessutom kunna erbjuda dem som distansstudier. Det breddar vår målgrupp och man kan studera på Högskolan på Åland var man än är i världen, säger vicerektor Bettina Brantberg-Ahlfors. 
Distansutbildningen inleds i augusti 2024 med tre dagar på plats fysiskt på Högskolan på Åland i Mariehamn. Men resten av de 3,5 årens studier sköts helt på distans, innan man åter kommer till Mariehamn för att presentera examensarbetet. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »