Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 8 augusti, 2022 - 10:33Uppdaterad: måndag, 8 augusti, 2022 - 17:18

Granatfynd och trafikövervakning bland polisens helguppdrag

Polisen skriver att en granat påträffats i en hage i Hammarland under fredagen.

Man skriver i ett pressmeddelande att området är avspärrat och ärendet utreds vidare. Under lördagen delgavs två fordonsförare misstanke för rattfylleri efter att testat positivt för droger och under kvällen anmäldes två fall av misshandel och ett fall av olaga hot kopplat till ena misshandelsfallet.

Under söndagen inträffade en trafikolycka i Söderby, Lemland. Två personbilar var inblandade och en förare fick böter för äventyrande av trafiksäkerheten.

Polisen skriver att de i samband med trafikkontroller under helgen gett flera personer böter för fortkörning och en person fick också tio dagars körförbud med böter för att ha kört 80 kilometer i timmen på 50-väg. Under helgen har också två personer gripits för att skydda mot brott och störande beteende.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »