Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 22 december, 2010 - 14:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Gärna julbord till sjöss<br>men inte julkryssning

Det har länge varit populärt bland ålänningarna att äta julbord på m/s Eckerö.-Men det här året har vi haft fler bokningar än någonsin, säger Eva Karlsson som är försäljningskoordinator på Eckerö Linjen. Men att sälja biljetter till Birka Paradise julkryssning som reseföretaget också erbjuder har gått trögare. Trots att kryssningarna är fullbokade har man misslyckats med att nå ut till ålänningarna. I år är det bara ett tiotal personer från Åland som åker med Birka Paradise julkryssning, och Eva Karlsson tror det mycket beror på att de flesta på Åland ser båtar mer som transportmedel. -Att åka på rena nöjeskryssningar, som en julkryssning, är kanske inte det första man tänker på, säger Eva Karlsson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »