Publicerad: söndag, 28 juni, 2015 - 21:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:42

Fotbollsherrarna vann över Ösel

Fotboll: Ålands herrar vann premiärmatchen mot Ösel med 2-1. Men det var Ösel som tog ledningen i slutet av den första halvleken på en straff.
- Det var lite mentalt tungt när dom tog ledningen eftersom vi hade varit det bättre laget och även skapat en del chanser, sade lagkapten Erik Lundberg efter matchen.
Det var Lundberg som nickade in kvitteringen efter dryga tio minuter i den andra halvleken på en välslagen hörna. Sen fortsatte Åland sitt fina spel och med ett par minuter kvar av matchen bröt Åland ett uppspel och John Blomqvist serverade Rezgar Amani som satte in segermålet. Imorgon möter Åland Grönland som spelade oavgjort mot Menorca tidigare idag.