Publicerad: torsdag, 30 juni, 2011 - 18:23Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Fotbollsherrarna föll i semin mot Guernsey

Fotboll: Ålands herrar förlorade semifinalen mot Guernsey med 2-3. Åland tog ledningen i den 18 minuten på straff genom Peter Lundberg. Guernsey kvitterade i den 21:a minuten. I början av den andra halvleken ökade Guernsey på till 2-1 på straff. Dryga 20 minuter in i den andra halvleken kvitterade Åland genom Peter Lundberg. Nio minuter från slutet avgjorde Guernsey matchen med ett 3-2 mål. För Åland väntar bronsmatch mot Jersey. I Finalen möts Guernsey och Isle of Wight.