Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 7 december, 2010 - 15:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fortsatta förhandlingar i PAF-frågan<br>med polisstyrelsen

Det blir en fortsatt dialog med polisstyrelsen i Helsingfors om hur man ska tolka reglerna för Ålands penningautomatförenings Internetspel. Det står klart efter dagens förhandlingar i Helsingfors. Den långa tvisten om PAF:s rätt att ta emot spelare från riket fortsätter, men utan hot om åklagare och rättegång mot landskapets företrädare. -Ingen tjänar ju på något sådant. Vi fick en del frågor med oss från polisstyrelsen, frågor som vi ger svar på i mitten av januari, säger landskapets förhandlare, förvaltningschef Arne Selander. Landshövding Peter Lindbäck var också med på dagens möte för att förklara rättsläget. I ett brev i oktober förklarade polisstyrelsen att man anser att PAF:s Internetspel är olagligt i riket.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »