Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 1 december, 2010 - 16:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Fortsatt debatt om avbytarservicen

De som gräver en grav för landsbygden och livsmedelsklustret på Åland är snarare de som förespråkar en cementerande och konservativ centerpolitik. Den salvan avlossade Frisinnad samverkans Roger Jansson i lagtinget i dag när debatten om en neddragning av avbytarservicen åter debatterades. Den största kritikern av lagförslaget, centerns Anders Englund, ifrågasatte återigen om inte Åland bör ge tillbaka bestämmandet om jordbruksstöden till riket.- Kom med konkreta förslag, det räcker inte med att vara stursk här i lagtinget, det imponerar bara i hembyn, svarade liberalernas Olof Erland.Det blir nu näringsutskottet, där Anders Englund är ordförande, som får behandla frågan innan den kommer tillbaka till plenum för beslut.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »