Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 mars, 2023 - 06:12Uppdaterad: måndag, 13 mars, 2023 - 08:35
  • Viktoria Olsson, projektledare för "Vi välkomnar fler". Foto: Tomas Tornefjell.
  • Joakim Svensson, Mikaela Johansson och Annette Hagman från Folkhälsan. Foto: Tomas Tornefjell.

Föreningsmässan lockade stor publik - "Vill göra det lättare för nyinflyttade"

Drygt 40 föreningar, politiska partier och andra organisationer deltog under lördagens föreningsmässan i Baltichallen, som arrangerades av Folkhälsan, Kompassen, Mariehamns stad och Ålands näringsliv.

Viktoria Olsson som leder Ålands näringslivs projekt "Vi välkomnar fler" var mycket nöjd med antalet besökare och utställare.
- Tanken med mässan är att göra det lättare för nyinflyttade och andra att få kontakt med föreningslivet på Åland, säger Viktoria Olsson.

Mikaela Johansson som är barn- och ungdomskoordinator vid Folkhälsan på Åland anser att mässan är ett bra sätt att presentera deras verksamhet.
- Folkhälsan vill inkludera fler i vår verksamhet och vara med och bidra till att fler kan hitta en meningsfull hobby, säger Mikaela Johansson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »