Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 27 december, 2018 - 11:30Uppdaterad: torsdag, 27 december, 2018 - 12:20
  • Medis har flera nya kurser i vår. Arkivfoto.

Flera nyheter i vårens mediskatalog

I dag eller i morgon dyker vårens Mediskatalog upp i postlådorna.

Bland nyheterna finns föreläsningsserien Fråga medisdoktorn, fyra tillfällen då deltagarna får ställa frågor till läkarna som drar kursen. Dag Nyman föreläser om borrelia och andra infektionssjukdomar samt hjärt- och kärlsjukdomar, Ragnar Stolt om cancersjukdomar och Ove Mattsson om diabetes och sköldkörtelsjukdomar.

Andra nyheter i vår är matlagningskurser som hålls i samarbete med Emmaus returcafé och en träningskurs som sänds via internet. Nytt är också att en svenskakurs för inflyttare på B1-nivå ska hållas via internet, tidigare har man haft webbkurser på lägre nivåer.

På Bolstavägen 3 i Mariehamn har Medis hittat en ny lokal att hålla keramikkurser i. Keramiken, som flyttar på grund av mögelproblem i den gamla lokalen, startar lite senare än planerat och deltagarna får information hem om detta.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »