Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 7 februari, 2011 - 12:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Fler flög med Air Åland

Antalet passagerare som flög med Air Åland ökade i januari med mer än 35 procent jämfört med föregående år. Tillväxten har framförallt varit stor för dem som ska vidare med eller kommer från charterresor. En bidragande orsak till att Arlandalinjens kraftiga ökning är att antalet färjavgångar på grund av dockningar varit färre i år än i fjol. -Så länge Rosella inte är i trafik ger det oss ett tydligt tillskott, säger Air Ålands vd Jan Erik Sundberg i ett pressmeddelande. Även om Air Ålands passagerartillväxt varit kraftig på trafiken till Arlanda så visar Helsingforslinjen inte samma utveckling. Antalet passagerare mellan Helsingfors och Mariehamn var i stort oförändrad i januari i år jämfört med samma månad i fjol.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »