Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 november, 2019 - 11:47Uppdaterad: måndag, 18 november, 2019 - 17:11
  • Bilden är från en tävling i Kontiolahti förra hösten. Foto: Privat

Fellman uttagen till IBU-cupen

Jenny Fellman är uttagen som en av fyra skidskyttar från Finland som ska tävla i IBU-cupen i de tre första inledande tävlingarna.

Den första tävlingen går i Sjusjoen i Norge i månadsskiftet november-december. I mitten av december går följande tävling av stapeln i italienska Ridnaun och veckan före jul hålls den tredje tävlingen i Obertilliach i Österrike.

Fellman har tränat på egen hand så här långt och har inte funnits med i landslagsringen, men efter helgens tävlingar i Kontiolahti där Fellman blev sexa i sprinten och 20:e i jaktstarten gav henne en plats i IBU-cupen.

Till de inledande tre deltävlingarna i världscupen valde landslagsledningen Kaisa Mäkäräinen, Mari Eder, Suvi Minkkinen och Venla Lehtonen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »