Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 4 december, 2019 - 06:20
  • Jenny Fellman kan få köra stafett tillsammans med Kaisa Mäkäräinen, i mitten, på söndag. Bilden från FM i våras. Foto: Privat

Fellman får köra i världscupen

Jenny Fellman får vara med i världscuptävlingen i Östersund i helgen, det skriver Yle urheilu på sin hemsida. Fellman ska ersätta Venla Lehtonen som ursprungligen var uttagen i truppen till den tre första världscuptävlingarna i skidskytte.

På torsdag kör damerna 15 km och på söndag är det stafett. Utöver Fellman ingår Kaisa Mäkäräinen, Mari Eder och Suvi Minkkinen i det finländska laget.

Jenny Fellman var med i IBU-cupen i Norge senaste helg och där blev det en åttonde och 61:a plats i de två sprintloppen hon var med i. Fellman bor och tränar i Östersund så om uppgifterna stämmer får hon köra världscupen på hemmaplan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »