Publicerad: lördag, 14 augusti, 2021 - 21:05Uppdaterad: lördag, 14 augusti, 2021 - 21:06
  • Rezgar Amani i en tidigare match mot Masku. Arkivfoto: Malin Lundberg

FC Åland vann toppmöte på bortaplan

FC Åland vände och vann mot Masku i herrarnas division 3 på lördagen.

Masku gjorde första målet i den 20:e minuten och ökade på ledningen i den 45:e.

I andra halvlek reducerade Thomas Mäkinen till 2-1 efter 60 spelade minuter. Julius Sundman kvitterade sedan efter 72 minuter och vändningen fullbordades i den 76:e minuten då Rezgar Amani satte 2-3, vilket också blev slutresultatet.

I och med resultatet drygar FCÅ ut sin ledning i division 3 och man ligger nu fyra poäng före lördagens motståndare Masku, som för tillfället innehar andraplatsen.

FC Åland spelar nästa match den 21 augusti då man möter TOVE på hemmaplan.