Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 14 maj, 2010 - 15:06Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Facebookdebatt om pedofili

Jag är förvånad över att människor i den positionen uttrycker sig så här på Facebook när man vet att det finns 400 miljoner användare och det som är skrivet där är offentligt, det går inte att ångra bort.Det säger Marika Mattfolk som är Rädda Barnens utbildare i Internetanvändning för barn och unga. Precis som Michael Hancock anser hon att den diskussion som socialdemokraternas partiledare Camilla Gunell startade i tisdags fick karaktär av en lynchmobb. Att i efterhand ursäkta sig med att alla vet att det inte ska tas bokstavligt håller inte, säger Mattfolk. Skämtar man så bör det klargöras, i annat fall är det ju på allvar.- De vuxna ska ju vara förebilder i hur man beter sig på nätet säger Mattfolk som säger att en vuxendebatt på den här nivån går på tvärs med det arbete hon bedriver.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »