Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 26 september, 2019 - 06:34Uppdaterad: torsdag, 26 september, 2019 - 07:51
  • Konstintendent Susanne Procope Ilmonen är nöjd med att få till utställningen med Ernst Billgren och Jonas Wilén. Foto Peter Grönholm

Ernst Billgren ställer ut på Åland

Konstnären och författaren Ernst Billgren ställer ut på Ålands konstmuseum. Utsällningen kommer att vara tillsammans med åländske Jonas Wilén.

-När du har två utställare tillsammans blir det en annan dialog mellan verken, säger konstintendent Susanne Procopé Ilmonen.

Ernst Billgren har varit verksam sedan tidigt åttiotal och har vid sidan av konsten skrivit ett tjugotal böcker och jobbat med musik, film och teater, men att få en så etablerad konstnär till Åland är enligt Susanne Procopé Ilmonen inget stort problem.

-Vi har ett bra utrymme och vi är proffsiga så jag tycker inte det är ett problem för oss, säger Susanne Procopé Ilmonen.

Utställningen väntas öppna i slutet av maj eller början av juni.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »