Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 29 oktober, 2019 - 14:50Uppdaterad: tisdag, 29 oktober, 2019 - 17:14
  • I går välkomnade Veronica Thörnroos Anders Eriksson till Centern, men det är oklart hur det blir med Eriksson medverkan i Jomala fullmäktige. Foto: Malin Henriksson

Erikssons partibeteckning i kommunalpolitiken kan klarna ikväll

Frågan om Anders Eriksson representerar Ålands framtid eller centern i Jomala i kommunalpolitiken kan komma att klarna ikväll.

Då träffas nämligen de sex kandidater som ställde upp för Ålands framtid i kommunalvalet i Jomala för att diskutera saken.
- Jag vill höra vad de berörda har att säga först innan jag ger något besked, säger Anders Eriksson. På söndag är han inbjuden till ett möte med Jomala-centern, då han formellt kan komma att presenteras som centerns sjätte mandat i kommunen. Men han är noga med att inte gå händelserna i förväg och hänvisar till kvällens möte med partikamraterna inom Ålands framtid

- Om det är någon som tycker att man inte kan göra så här och att Ålands framtid borde fortsätta så stiger jag åt sidan, så får den personen i fråga driva det här vidare, säger Anders Eriksson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »