Publicerad: onsdag, 26 augusti, 2020 - 21:06Uppdaterad: torsdag, 27 augusti, 2020 - 11:21

Enkel seger för IFK

IFK tog emot tabelljumbon RoPS från Rovaniemi på onsdag kväll och vann enkelt med 4-0.

Axeli Pelvas inledde målskyttet i den 19:e minuten och Albion Ademi satte säkert en straff i den 38:e vilket gav IFK en 2-0 ledning i halvlek. Andra halvlek fortsatte på samma sätt då Gustaf Backaliden gjorde 3-0 på straff och Albion Ademi fastställde slutresultatet 4-0.

Tränaren Lukas Syberyjski var nöjd men tyckte att resultatet var i överkant.

- RoPS har en lång resa i benen och de tar foten av gaspedalen och låter oss dominera, säger han efter matchen.

Segern tog upp IFK till en femteplats i tabellen.